038-7779830 info@transportplan.nl

TransportPlan: Gebruiksvriendelijk en functioneel

Harold van Kuik is planner bij het transport van vaste mest en de mestscheiding bij TonTrans in Best. Voor het bedrijf, met ruim 45 werknemers waaronder 27 chauffeurs, zocht hij een nieuwe manier voor de planning en administratie van de aan- en afvoer van mest en compost. TransportPlan bleek de perfecte oplossing te bieden.

Harold: “TonTrans gebruikt TransportPlan in veel verschillende opzichten, zoals bij de factuurverwerking tussen onze verschillende BV’s. Ook worden de compost- en mestvoorraden beheerd. De administratieve verwerking daarvan verloopt soepel en voldoet direct aan de wet- en regelgeving.

De administratie verloopt soepel en voldoet direct aan wet- en regelgeving

Een groot voordeel aan TransportPlan is de gebruiksvriendelijkheid. Wij kunnen met TransportPlan op slimmere manieren factureren. Voor ons is het adres-systeem van TransportPlan bijvoorbeeld erg prettig. Hierdoor kunnen wij meerdere adres balken kwijt in een factuur.

Voor TransportPlan werkten we met Excel. De overstap naar TransportPlan was nodig omdat de groei van ons bedrijf niet meer goed samenging met het gebruik van spreadsheets. TransportPlan werd vanuit andere bedrijven aanbevolen en beviel ons gelijk ontzettend goed. De samenwerking en afstemming met Rope Solutions verloopt ook prettig en maatwerk aanpassingen in de software worden vlot opgepakt en klaar gemaakt. Wij bevelen TransportPlan op onze beurt weer aan bij andere Transporteurs.”

 

kiest ook voor TransportPlan!

Klaar voor een Demo?

Ervaar Transportplan zelf.
Wij nemen je graag mee in de opbouw en gebruik ervan.  Dat kan online tijdens een van onze webinars, maar ook 1-op-1.

TransportPlan
Paxtonstraat 4b
8013 RP Zwolle

Telefoon: (038) 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl

Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten