038-7779830 info@transportplan.nl

TransportPlan: Foutloos, slim en accuraat!

Danny Deeterink gaat over de algehele bedrijfsvoering van Deeterink Transport BV in Markelo. Hij zorgt ervoor dat alles goed wordt aangestuurd en op de juiste manier verloopt. Deeterink Transport is gespecialiseerd in mesttransport en handel, maar ook in het opwekken van biogas. Met twee biogas installaties kunnen ze jaarlijks tot wel 5.500 huishoudens van stroom voorzien.

Deeterink Transport kiest voor TransportPlan

Danny: “Wij hebben TransportPlan in gebruik sinds begin 2020. Daarvoor hebben wij 20 jaar met een ander programma gewerkt. Dat was dus wel even een overgang. Gelukkig kregen we alles vlot onder de knie en zijn we erg tevreden over het gebruik en resultaat!

Wij gebruiken TransportPlan voor de planning van onze transport, maar ook veel voor het doorgeven van informatie over de orders aan de klanten. Onze transporten worden als order aangemaakt en zodra de order op een wagen geplaatst is wordt het een rit. Ook het noteren van gewichten van de levering verwerken wij met TransportPlan.

“Ik beveel deze software zeker aan”

 

Snel schakelen

Een groot voordeel is de directe terugkoppeling van het programma met de boardcomputer. Dit zorgt voor beter overleg en contact met onze chauffeurs waardoor onze planners goede voorbereidingen kunnen treffen voor volgende orders. Op de boardcomputer ontvangen wij snelle info over de routes en de status van het transport.

Voor ons is TransportPlan heel prettige software. Het is slim, foutloos en accuraat. De gegevens die nodig zijn voor een levering zijn simpelweg veel overzichtelijker dan voorheen. Ook de service van leverancier Rope Solutions ervaren we als prettig. Afstemming, maatwerk en support worden op een goede manier afgehandeld.

Transportbedrijven die hun transport beter willen regelen, beveel ik TransportPlan zeker aan.”

Danny Deeterink
Deeterink Transport

kiest ook voor TransportPlan!

Klaar voor een Demo?

Ervaar Transportplan zelf.
Wij nemen je graag mee in de opbouw en gebruik ervan.  Dat kan online tijdens een van onze webinars, maar ook 1-op-1.

TransportPlan
Paxtonstraat 4b
8013 RP Zwolle

Telefoon: (038) 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl

Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten