038-7779830 info@transportplan.nl

Transportplan: Makkelijk en flexibel werken

Richard Wursten is de Manager Planning bij Comgoed. Het bedrijf uit Dirksland is een handelsmaatschappij voor bodemverbeteraars zoals compost, turf en zandgrind. Ook produceren ze hun eigen biomassa. Richard is onder andere verantwoordelijk voor de planning van de 19 vrachtwagens die deze grondstoffen transporteren.

Al 10 jaar TransportPlan

Richard: “Wij waren het eerste bedrijf dat ruim 10 jaar geleden TransportPlan inzette voor planning en administratie. Onze mensen, waaronder ikzelf, zijn erg tevreden over het werken met deze software. Het biedt veel mogelijkheden en is erg overzichtelijk.

Een van de dingen die wij veel gebruiken is het planbord. Dit is voor ons misschien wel de grootste toegevoegde waarde die TransportPlan biedt.

Wij hebben nu 19 wagens in ons planbord waarvoor we tot wel 8 ritten per dag kunnen inplannen. Met de kleurtjes die de status van de levering aangeven zien wij op kantoor in een oogopslag hoe het gaat met de levering. Dit werkt ontzettend fijn. Mooi is dat zowel onze chauffeurs als directie enthousiast zijn over het ‘real-time’ contact en de updates die via het planbord lopen. 

“Het planbord heeft voor ons de grootste toegevoegde waarde”

 

Soepele koppeling met boekhouding

Ook het factureren doen wij met TransportPlan, het programma zorgt voor een goede opstelling voor het maken van facturen. Nadat wij gefactureerd hebben stuurt TransportPlan de facturen automatisch door naar ons boekhoudprogramma, dit scheelt ons weer werk!

TransportPlan is duidelijk slim gebouwd. Dankzij het gebruik van verschillende databases binnen TransportPlan loopt het programma sneller en soepeler dan andere programma’s die vaak een grote database gebruiken. Verder is de software op maat te maken met diverse aanvullende modules waardoor een programma ontstaat wat optimaal bij je bedrijf past.

Richard Wursten
Comgoed

kiest ook voor TransportPlan!

Klaar voor een Demo?

Ervaar Transportplan zelf.
Wij nemen je graag mee in de opbouw en gebruik ervan.  Dat kan online tijdens een van onze webinars, maar ook 1-op-1.

TransportPlan
Paxtonstraat 4b
8013 RP Zwolle

Telefoon: (038) 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl

Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten