038-7779830 info@transportplan.nl

Geïntegreerde labregistratie

Certificaten en registraties zijn niet meer weg te denken binnen de handel in losgestort. Om te blijven voldoen in wet- en regelgeving bevat TransportPlan de noodzakelijke modules die het papierwerk vereenvoudigen.

Meldingen en analyses in een paar muisklikken

TransportPlan voorziet in de noodzaak van het verplichte verwerkingsproces voor grond- en meststoffen. De software bevat geautomatiseerde koppelingen met de meeste laboratoria welke direct vanuit het programma worden gedaan. Net als de meldingen naar het RVO. Resultaten van lab en RVO worden automatisch ingelezen zodat alle informatie in de dossiers is terug te vinden.

Brochure ontvangen?

Logistieke
planning

Plan eenvoudig en efficiënt via het planbord van TransportPlan. In een oogopslag welke auto’s en charters beschikbaar zijn om ingepland te worden.

Optimaal
relatiebeheer

Standaard alle functies die je verwacht binnen een relatiekaart. Met velden gerelateerd aan de sector, (prijs)afspraken, voorraden, belinterval en meer.

orders
en dossiers

Alle betrokkenen, afspraken en tarieven in 1 scherm. Houd het overzicht dankzij het planbord en koppel orders aan verschillende dossiers. 

Rapportage
en facturatie

Factureer met 1 druk op de knop aan alle spelers binnen een dossier. TransportPlan wordt gekoppeld aan uw financiële pakket. Ook zijn meerdere administraties mogelijk.

*

integratie rVDM
(LAB - Rvo)

De software bevat geautomatiseerde koppelingen met laboratoria. Resultaten worden automatisch ingelezen en in de dossiers geplaatst.

Vanaf €75
per maand

Wij hanteren GEEN vaste hoge prijs voor de aanschaf van onze transport management software. In plaats daarvan betaalt u eenvoudig in abonnementsvorm per maand.

“Alles wat je nodig hebt zit in TransportPlan”

Benieuwd naar TransportPlan van Rope Solutions?

Maak nu een afspraak of stel ons uw vraag