038-7779830 info@transportplan.nl

Logistieke
planning

Plan eenvoudig en efficiënt via het planbord van TransportPlan. In een oogopslag welke auto’s en charters beschikbaar zijn om ingepland te worden.

Optimaal
relatiebeheer

Standaard alle functies die je verwacht binnen een relatiekaart. Met velden gerelateerd aan de sector, (prijs)afspraken, voorraden, belinterval en meer.

orders
en dossiers

Alle betrokkenen, afspraken en tarieven in 1 scherm. Houd het overzicht dankzij het planbord en koppel orders aan verschillende dossiers. 

Rapportage
en facturatie

Factureer met 1 druk op de knop aan alle spelers binnen een dossier. TransportPlan wordt gekoppeld aan uw financiële pakket. Ook zijn meerdere administraties mogelijk.

*

integratie rVDM
(LAB - Rvo)

De software bevat geautomatiseerde koppelingen met laboratoria. Resultaten worden automatisch ingelezen en in de dossiers geplaatst.

Vanaf €75
per maand

Wij hanteren GEEN vaste hoge prijs voor de aanschaf van onze transport management software. In plaats daarvan betaalt u eenvoudig in abonnementsvorm per maand.

Actueel met TransportPlan…
…ook voor rVDM!

De digitale mestbon

TransportPlan voorziet in uw volledige administratie, beheer en rapportage die past bij de actuele wet- en regelgeving. Ons uitgangspunt daarbij is om software te bieden die uitblinkt in eenvoud en uitstraling.

Met TransportPlan regelt u alles voor uw mesthandel vanuit het overzichtelijk planbord. Dankzij de koppelingen met e-cert.nl, RVO, Lab, AGR en ritopdrachtcomputers is uw bedrijf volledig voorbereid op de rVDM.

“Vanaf 2023 moeten alle mesttransporten – via realtime verantwoording van dierlijke mesttransporten (rVDM) – digitaal verantwoord worden”.

referenties

“Wij gebruiken TransportPlan al meer dan tien jaar vol enthousiasme. Het soepele ‘real-time’ contact tussen chauffeurs en planning via het planbord wordt door alle gebruikers als heel prettig ervaren. (…)” 

Richard Wursten

Comgoed (Dirksland)

“Voor ons is TransportPlan een fijn programma, het is slim, foutloos en accuraat! De gegevens die nodig zijn voor een levering zijn simpelweg veel overzichtelijker dan voorheen. (…)”

Danny Deeterink

Deeterink Transport (Markelo)

“Bij de groei van ons bedrijf hoort ook professionele software. Onze administratie verloopt dankzij TransportPlan soepel en voldoet direct aan de wet- en regelgeving.
Van harte aanbevolen! (…)”

Harold van Kuik

TonTrans (Best)

TransportPlan
Paxtonstraat 4b
8013 RP Zwolle

Telefoon: (038) 777 9830
Email: info@ropesolutions.nl

Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten