038-7779830 info@transportplan.nl

Dynamische
planning

Het succes van TransportPlan is de complete administratie voor handel en transport. Naast de dossiervorming die alle informatie rondom orders bundelt biedt TransportPlan een overzichtelijk planbord.  

Efficiënt plannen met het planbord

Het planbord toont in een oogopslag welke auto’s en charters beschikbaar zijn om ingepland te worden. Vanuit het planbord kunnen eenvoudig orders worden gekoppeld en kan er per auto een rapportage van dossiers ingezien worden.

Planners zijn enthousiast over het overzicht dat het planbord van TransportPlan geeft.

Brochure ontvangen?

Logistieke
planning

Plan eenvoudig en efficiënt via het planbord van TransportPlan. In een oogopslag welke auto’s en charters beschikbaar zijn om ingepland te worden.

Optimaal
relatiebeheer

Standaard alle functies die je verwacht binnen een relatiekaart. Met velden gerelateerd aan de sector, (prijs)afspraken, voorraden, belinterval en meer.

orders
en dossiers

Alle betrokkenen, afspraken en tarieven in 1 scherm. Houd het overzicht dankzij het planbord en koppel orders aan verschillende dossiers. 

Rapportage
en facturatie

Factureer met 1 druk op de knop aan alle spelers binnen een dossier. TransportPlan wordt gekoppeld aan uw financiële pakket. Ook zijn meerdere administraties mogelijk.

*

integratie rVDM
(LAB - Rvo)

De software bevat geautomatiseerde koppelingen met laboratoria. Resultaten worden automatisch ingelezen en in de dossiers geplaatst.

Vanaf €75
per maand

Wij hanteren GEEN vaste hoge prijs voor de aanschaf van onze transport management software. In plaats daarvan betaalt u eenvoudig in abonnementsvorm per maand.

“TransportPlan maakt complexe administratie beheersbaar”

Benieuwd naar TransportPlan van Rope Solutions?

Maak nu een afspraak of stel ons uw vraag