038-7779830 info@transportplan.nl

De winst van doordachte software voor uw bedrijfsadministratie!

Mensen die dagelijks voor hun werk afhankelijk zijn van software, stellen hoge eisen aan de programma’s die ze gebruiken. En terecht. De mate van efficiëntie en gebruiksgemak vormen de basis van resultaat, vertrouwen en werkplezier. Vanuit deze focus ontwikkelde Rope Solutions TransportPlan.

TransportPlan biedt het complete pakket aan administratieve en management functies die voor uw bedrijfsvoering nodig zijn. Van inkoop tot facturatie en van planning tot lab-registratie. De software is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een mesthandels en transportbedrijven en vormt zo een totaaloplossing, specifiek voor de markt ‘losgestort’.

Door het complete bedrijfsproces van handel te integreren in een overzichtelijke interface komt TransportPlan tegemoet aan de primaire wensen van haar gebruikers.

Brochure ontvangen?

Logistieke
planning

Plan eenvoudig en efficiënt via het planbord van TransportPlan. In een oogopslag welke auto’s en charters beschikbaar zijn om ingepland te worden.

Optimaal
relatiebeheer

Standaard alle functies die je verwacht binnen een relatiekaart. Met velden gerelateerd aan de sector, (prijs)afspraken, voorraden, belinterval en meer.

orders
en dossiers

Alle betrokkenen, afspraken en tarieven in 1 scherm. Houd het overzicht dankzij het planbord en koppel orders aan verschillende dossiers. 

Rapportage
en facturatie

Factureer met 1 druk op de knop aan alle spelers binnen een dossier. TransportPlan wordt gekoppeld aan uw financiële pakket. Ook zijn meerdere administraties mogelijk.

*

integratie rVDM
(LAB - Rvo)

De software bevat geautomatiseerde koppelingen met laboratoria. Resultaten worden automatisch ingelezen en in de dossiers geplaatst.

Vanaf €75
per maand

Wij hanteren GEEN vaste hoge prijs voor de aanschaf van onze transport management software. In plaats daarvan betaalt u eenvoudig in abonnementsvorm per maand.

Benieuwd naar TransportPlan van Rope Solutions?

Maak nu een afspraak of stel ons uw vraag